Ekonomisk information om aktiviteter/artiklar

Pris

En aktivitet/artikel kan bara ha ett listpris. Inget pris eller annan betalningsinfo skriv dock ut i bekräftelser innan anmälan är godkänd. Om inte godkännandet är satt att ske direkt vid anmälan kan därför priset för enskilda anmälningar enkelt justeras om någon t ex skall ha rabatt.

I en framtida version kommer det att finnas möjlighet att skapa olika former av prisberäkningar utifrån t ex aktuellt medlemskap, när beställningen skett mm.

Momssats

Momssatsen hämtas från organisationens normala momsstats eller från den aktivitet som används som mall. Vid behov kan dock momssatsen för aktiviteten/artikeln ändras till något annat. Exempelvis kan momssatsen sättas till noll vid försäljning av presentkort även om momssatsen normalt är 6 eller 25 procent.

Visa sida

Momssatsens storlek styr sedan tillsammans med inställningarna i kontoplanen hur den automatiska momsredovisningen vid betalningsavprickning kommer att ske.

Boknings- och betalningsvillkor

Avgör hur betalning skall ske. Där det även går att välja standardalternativ så väl som välja egna bokningsvillkor.

Läs mer om bokningsvillkor