Google Analytics (GA)

Om ni har ett eget Google Analytics-konto så har ni möjlighet att direkt i ert egna konto följa besökare även i webbshoppen på Dans.se. Förutsättningen är att ni i era inställningarna på Dans.se lägger in er egen spårningskod ni får ifrån GA.

Om ni på er egen webbplats lägger till länkar till webbshoppen bör ni komplettera länkarna med javaskript som gör att GA kan spåra en specifik besökare vidare från er egen webbplats till webbshoppen. I kodgeneratorn för webbshoppen kan ni se hur länkarna från er webbplats skall se ut om ni vill att att användaren skall spåras vidare till webbshoppen.

Webbshopinställningar där ni lägger in ert GA Spårnings-ID

Kodgenerator för webbshoppen med skript för att skicka med GA Spårnings-ID

Mer information på Google Analytics

Set up cross-domain tracking for multiple domains