Dans.se

Select language
Logga in
Start
Start

Logga in


Byt till svart bakgrund

Resources

Handledning

Contact and support

Välkommen till Dans.se!

Idrott.se och dans.se används av hundratusentals idrottare för att bland annat hitta och anmäla sig till kurser och tävlingar. Svenska Danssportförbundet (DSF), Sveriges Dansorganisation (SDO) och Folkdansringen (FDR) använder det centralt och inom sina medlemsorganisationer för att administrera sin verksamhet. Därutöver används det av en mängd fristående företag och föreningar med koppling till dans.

Aktuella aktiviteter och produkter

Produkter
Price    
Skanner till incheckning
Price .
Info/book

Information till förbund, föreningar och företag

Dans.se är byggt för att underlätta det administrativa arbetet inom företag, föreningar och andra organisationer, t ex genom att integrera kursadministration och webbanmälan med medlems- eller kundregister, fakturering, betallösningar med OCR-hantering och bankkoppling, flexibla rabatter, automatisterad bokföring, rapporter, grupphantering, meddelandehantering, licenshantering, kalendarium och mycket mera.

Det krävs ingen installation av program, inga uppdateringar, inga egna säkerhetskopior och inget mejlande av information kors och tvärs. Genom en helt vanlig webbläsare kan alla nå den information och de verktyg de behöver och har behörighet till.

Verktyget Idrott.se och Dans.se är en del av MinaAktiviteter.se som inte är specifikt kopplat till idrott eller dans.

Företag och föreningar är varmt välkomna att prova systemet utan kostnad

Mer information om kostnader och avtal

© Dans.se 2023-01-31 E-post info@cogwork.se